2425300614 Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (Πεζόδρομος), Βελεστίνο logistikogkiokas@gmail.com
hero image
banner imageΥπηρεσίες για Επαγγελματίες
Γκιόκας Κωνσταντίνος - Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο - Βελεστίνο Μαγνησίας

Στο γραφείο μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για την διεκπεραίωση κάθε είδους λογιστικών και φορολογικών  υποθέσεων που σας απασχολούν. Με διαρκή ενημέρωση πάνω σε θέματα του χώρου, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των ιδιωτών, ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών, μικρών, μεσαίων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων σε θέματα λογιστικά, φορολογικά, εργατικά, αλλά και σε θέματα οργάνωσης επιχειρήσεων.
 
Στο γραφείο μας, σας παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας, φροντίζοντας πάντα να βρίσκουμε τις σωστές λύσεις σε κάθε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα που σας απασχολεί, με επαγγελματισμό και ταχύτητα. Ταυτόχρονα, μεριμνούμε για την έγκαιρη ενημέρωση και καθοδήγησή σας ώστε να μην βρεθείτε ποτέ εκτεθειμένοι. Φιλοσοφία μας είναι να αντιμετωπίζουμε κάθε πελάτη με υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και εχεμύθεια. Αρχές που αποτελούν τα θεμέλια της κάθε συνεργασίας μας και είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους μας εμπιστεύονται ιδιώτες και επαγγελματίες.
 
Επιθυμία μας είναι να σας γνωρίζουμε έναν - έναν προσωπικά, για να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε εξειδικευμένα και στοχευμένα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
  Μηχανογράφηση λογιστηρίων
  Τήρηση απλογραφικών ή διπλογραφικών βιβλίων
  Λογιστική υποστήριξη αγροτικών επιχειρήσεων
  Κατάρτιση ισολογισμών και οικονομικών καταστάσεων
  Υπηρεσίες μισθοδοσίας
  Εργατικά ασφαλιστικά θέματα
  Φορολογικές δηλώσεις
  Φοροτεχνική υποστήριξη εταιρειών
 

 
Εργαζόμαστε καθημερινά στο λογιστικό γραφείο μας με αποδοτικότητα και συνέπεια, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και την πλήρη ενημέρωση κάθε πελάτη.
 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το  γραφείο μας ή  επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα σας απασχολεί, και εμείς σας  εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.