2425300614 Γρηγορίου Λαμπράκη 8 (Πεζόδρομος), Βελεστίνο logistikogkiokas@gmail.com
hero image
banner imageΥπηρεσίες για Ιδιώτες
Γκιόκας Κωνσταντίνος - Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο - Βελεστίνο Μαγνησίας

Στο γραφείο μας θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για την διεκπεραίωση κάθε είδους λογιστικών και φορολογικών  υποθέσεων που σας απασχολούν. Με διαρκή ενημέρωση πάνω σε θέματα του χώρου, μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των ιδιωτών, ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών, μικρών, μεσαίων ή μεγαλύτερων επιχειρήσεων σε θέματα λογιστικά, φορολογικά, εργατικά, αλλά και σε θέματα οργάνωσης επιχειρήσεων.

Οι ανάγκες της εποχής μας και οι συνεχείς μεταβολές στο φορολογικό και εργασιακό τοπίο δημιουργούν την ανάγκη για τις πιστοποιημένες γνώσεις που σας προσφέρουμε.
Έτσι, μπορούμε να σας δώσουμε λύσεις σε θέματα του ευρύτερου χρηματοοικονομικού και φορολογικού ενδιαφέροντος προσφέροντάς σας ασφάλεια και σιγουριά.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 
  Φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος
  Δηλώσεις ακινήτων 
  Μισθωτήρια
  Ρυθμίσεις οφειλών
  Υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες
  Υπολογισμός τεκμηρίων
  Φοροτεχνικές συμβουλές 
  Υποβολή Κτηματολογίου
 

 
Εργαζόμαστε καθημερινά στο λογιστικό γραφείο μας με αποδοτικότητα και συνέπεια, έχοντας πάντα ως κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας αλλά και την πλήρη ενημέρωση κάθε πελάτη.
 

 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το  γραφείο μας ή  επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε λογιστικό ή φοροτεχνικό θέμα σας απασχολεί, και εμείς σας  εγγυόμαστε την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας.